Byta beställare på beställning
Acceptera hantering av bildinnehåll
Innan du kan ladda upp en bild behöver du godkänna att vi får hantera innehållet på bilden du tänker ladda upp
Läs mer om hur vi hanterar personliga uppgifter här
Denna tjänst innebär att vi flyttar er orderhistorik från ett användarkonto till ett annat, vi rekommenderar att man gör detta när en person slutar så att personen som tar över ansvaret enkelt kan se all historik och beställa förnyelser.
Tänk på att den nya användaren måste ha registrerat ett eget personligt konto i beställningsportalen innan ni beställer denna tjänst.
